lördag 1 januari 2011

Gott Nytt År!

Välkommen 2011, ett nytt år ligger framför oss och ett helt år har passerat. 2010 har varit ett fantastiskt år fyllt av upplevelser och lyckliga stunder. Jag ska summera det gångna året inom kort och det finns mycket trevligt att minnas!

Igår firade vi nyårsafton här på Brukshundsvägen tillsammans med fina vänner. Vi hade knytkalas med genomgående god mat och dryck. Vi hade som vanligt "lilla tolvslaget" då alla hemmafirande grannar möts ute på gatan för att skjuta raketer, tända tomtebloss och skåla, en trevlig tradition som alla uppskattar. Nästan alla barnen var även med på det riktiga tolvslaget men trots att de var vakna fick vi vuxna sitta och äta och prata i lugn och ro. Det är verkligen skillnad nu mot för ett par år sedan då man knappt hann prata en hel mening klart under en kväll. Sammanfattningsvis en jättetrevlig kväll och en bra start på det nya året!

1 kommentar:

  1. Ja, visst var det en underbar kväll/natt vi hade tillsammans! Superb mat och dryck, glada och nöjda barn och bästa sällskapet.

    Vi ser fram emot 2011, det kommer bli toppen! Och jag längtar redan till maj :-)

    Kram A

    SvaraRadera