söndag 2 januari 2011

2010 - sammanfattning

Året i helhet: Ett fantastiskt år som vi kommer att ha många varma minnen ifrån! När jag i tanken började summera 2010 insåg jag vad mycket vi har haft förmånen att vara med om under dessa tolv månader - det känns som ett svårslaget år.

Årets resa: Det blev verkligen resornas år, Thailand, New York, Portugal, Gotland, Bergen, Olso, Skellefteå... Många härliga stunder, upplevelser och intryck. 2010 års resa med stort R blir dock Thailand, det är nog den bästa resan vi någonsin gjort!

Årets projekt: Bröllopet! Planering, fundering, pyssel. Det tog mer tid än vad vi trodde men det var det värt!

Årets fest: Bröllopet! Alla nära och kära var på plats och stämningen var fantastisk. Det hade inte kunnat bli bättre och vi kommer aldrig att glömma det!

Årets plagg: Scarfen, piffar upp det mesta. Relativt billig i inköp men gamla trotjänare i garderoben får ett lyft tillsammans med denna accessoar.

Årets inköp: Bilen - rolig att köra, säker och snygg, kan det bli bättre?

Årets bok: Har faktiskt blivit en del läsning under året. En av de jag minns starkast är Carlos Luiz Zafons "Vindens skugga" så den får representera 2010.

Årets film: Ambitionen att se fler filmer under 2010 har inte riktigt efterlevts. Det har blivit få biobesök och ännu färre hyrda filmer. En jag gillade är dock "Slumdog millionare". Får göra ett nytt försök att utvidga filmtittandet under 2011.

Årets musik: Robyn och Oscar Linnros är de mest spelade när jag har fått välja. Annars är "Spotify battle" (musikintrotävling) något som har präglat musikåret starkt.

Årets lycka: Barnen - som alltid. Vilket privilegium att ha två friska, härliga döttrar. Se dem utvecklas, lyssna till deras tankar, iaktta hur de lär sig det sociala spelet, skratta åt små upptåg och spex, känna värmen från deras kroppar när de kryper nära, kunna trösta dem när något är fel. Vara tillsammans. Utan Maja och Agnes vore mitt liv så otroligt mycket fattigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar