söndag 16 januari 2011

Söndag

Om veckorna går fort så går helgerna ännu fortare. Vi har mysiga haft mysiga tillsammansdagar, men de hade gärna fått vara fler.

Igår åkte vi skridskor och hade en trevlig kväll i Lindholmen, samtal, hemmagjord sushi och barn som lekte oavbrutet i åtta timmar. Idag har det regnat och slaskat hela dagen så det blev ett besök på badhuset med kompisar istället för den planerade skidåkningen.

Blixthalkan och vätan gjorde att söndagspromenaden blev inställd. Det är fortfarande plusgrader så snön smälter för fullt, men jag hoppas att vi får behålla vintern lite till, vore roligt om Agnes kunde knäcka skridsko- och skidkoden ordentligt i år. Hon är på god väg, så med lite mer träning kan vi alla åka för fullt nästa säsong!

Fikapaus från skridskoåkningen

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt vi hade, det får vi göra snart igen, ses alltså :) Hoppas ni har en fin vecka i det trista vädret. Spännande men samtidigt läskigt att inbrottstjuvar hägrar i era krokar. Min spännande dag innebar body pump, vaccination av Harry och att jag körde ner i diket (på vår egen väg!) och fick bli bogserad av en annan bil... nu dax för sömn. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för senast, alltid mysigt att ses!
    Lät ju spännande (men jobbigt) med dikeskörning. Har oxå kör bodypump, inte så kul för de stackars otränade musklerna..
    Kram H

    SvaraRadera