måndag 3 maj 2010

Resan

Några glimtar från resan. Vi har haft det toppen och hunnit med massor under de här dagarna. De sista tre dagarna hade vi 27 grader varmt vilket inte gjorde det hela sämre. Huvudsysslan har definitivt varit att gå, avenyer upp och ner och gator hit och dit. Vi har varvat promenerandet med mysiga café- och restaurangbesök, shopping och sightseeing. Vi åt bland annat på en bra restaurang som ligger det hus där "Vänner" bodde i TV-serien.
Favoritområdena är nog Greenwich village och Soho men vi har i princip hunnit med hela Manhattan förutom Harlem. Vi hade dessutom nöjet att få se staden från ovan eftersom Johan fått en helikoptertur i present, det var en häftig upplevelse. Kvällsbesöket på Empire State Buliding var också väldigt roligt, var dock betydligt fler människor där än när Meg Ryan skulle möta Tom Hanks... Mycket folk och trafik är det överallt, Central Park är ett gigantiskt andningshål i staden men det var inte många ytor där som inte var upptagna av soltörstande invånare och turister.

New York har bjudit oss på underbara dagar och härlig atmosfär. Hit åker jag gärna igen, om så där en fem år...

2 kommentarer:

  1. Hei Hanna! Høres ut som om dere har hatt en topp tur til New York. Det er jeg glad for. Så utrolig fint bilde av deg!! ;o) Vi er endelig på nett i vårt nye hjem, slik at jeg får fulgt med på din blogg. Savner dere alle fire.
    Vi trives veldig godt i vårt nye hus, og det er gøy å innrede når alt er nytt. Cornelius vokser, og vi koser oss veldig med vårt lille mirakel i magen.

    Hils!! Klem fra Trine

    SvaraRadera
  2. HEj, Vi saknar er med och ser fram emot att få se nya huset och lille Cornelius i höst :-)

    Kram Hanna

    SvaraRadera