fredag 7 maj 2010

Ambivalent...

Nu när spaljéväggen är på plats är det dags att möblera hörnet. Har lite svårt att bestämma mig för vad vi ska ha dock - två enkla stolar - en däckstol att krypa upp i - en liten soffa som rymmer två - en gungstol - eller likadana rottingfåtöjer som vi haft tidigare?!

Får fundera lite till innan det blir inköp. Just nu känns sommarvärmen och utesittandet långt borta...



Bilder lånade från Ikea och Rusta

3 kommentarer:

  1. Jeg synes du skal ta "dekkstolen til å krype opp i". Den er utrolig fin, og jeg har ønsket meg en sånn lenge. ;o)

    SvaraRadera
  2. Jag är inne på att köpa två däckstolar till vår terass framför köksfönstren...men har inte heller riktigt bestämt mig. Har fått upp en terassmarkis nu iallafall. Blev bra. Tycker det har passat bra med era korgstolar då de tar lagom plats från er terass. Det blir nog inte bra om du köper någon för stor möbel så det försvinner mycket av terassen. Har du sett någon fin dynlåda..är ju inte för dem i plast direkt.

    SvaraRadera
  3. Tack för era synpunkter!
    Trine, håller med däckstolen är fin, risken är bara att jag aldrig får sitta i den ;-) Så det lutar nog åt ett par mindre stolar ändå eftersom vi inte har så stor altan... Jenny jag har inte sett någon särskilt snygg låda, Jysk har på rea nu och Plantagen har någon som ser fin ut, vet inte vilken stil du tänkt dig? Spännande att se markisen!

    Kram H

    SvaraRadera