söndag 14 februari 2010

Just nu här hemma...

- Vårblommorna gör sitt intåg, tulpaner och pärlhyacinter pryder borden. Fast just nu känns det långt till vår.
- Planering av middagsmat. Ett av de tråkigaste sakerna med vardagen, laga snabb och näringsrik middag till hungriga barn. Inspirationen tryter ofta och det blir lätt att man tar till gamla klassiker. Försöker mig på lite nyheter, idag blev det pasta med skinka och broccoli som gick hem här i stugan!
- Funderingar på bröllop. När? Var? Hur? Frågorna är många och vi ska försöka skissa på hur vi vill ha det.
- Trädgårdstankar. Just nu ligger snön tjock, men planerna finns ändå. Blir det kanske spaljé/plank på altanen? Ser fram emot ljumma kvällar under markisen.
- Vinter-OS. Hur går det för Sverige i jakten på medaljer? Sambon kommer snart hem från alperna så då kommer den frågan att klargöras gissar jag...
- Syskonkärlek. Ena stunden leker de så fint, hjälper varandra och skrattar. Sedan retar de varandra, nyps och slåss och ska bråka om exakt samma kvadratmeter fast det finns 178 andra att vistas på...
- Polly Pocket, Nintendo DS, spel, pussel, pyssel, dockkläder, bilgarage... Känns som om leksakerna håller på att överta huset ibland. Man plockar undan varje kväll och ändå tar det aldrig slut.
- Agnes har bestämt sig för att hon ska spara lång lugg. Som Maja och Nellie. Så nu går hon och sliter i luggen, försöker hålla den på plats med hårspännen, kollar spegeln och undrar - Mamma, när fååår jag lång lugg??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar