torsdag 29 oktober 2009

Halloween

I veckan har det kreerats spöken, spindlar och fladdermöss både hemma och på dagis/fritids. Imorgon ska tjejerna klä ut sig till häxor och busa och pedagogerna har planerat en överraskning för alla barn. Vi har kortdag och ser fram emot skönt fredagsmys på kvällen. På lördag laddar vi för rolig spökfest hos Ståhlbergs, så då får även jag ikläda mig häxnäsa och svart nagellack.

Har aldrig riktigt firat Halloween, barnen tycker dock att det är spännande med alla spöken, häxor och fladdermöss som syns lite överallt nu. Kan vara kul i lagom dos men själv föredrar jag nog Allhelgona med stämningsfullt upplysta kyrkogårdar.

3 kommentarer:

  1. Vi är för gamla för att ha traditionen, hihi. Men nästa lördag finns det ingen återvändo.. HALLOWEEENKALAS för 20 tjejer (inga killar får komma- de är för bråkiga, enligt C o kompis Amanda)med middag ( slemmig spaghetti m vampyrlortar, avhuggna fingrar o blodsås samt spöktårta med blodsprängda ögon HUUUA)och discopisco med limbo, dansstopp o smakleken. Det är då man vet att man lever, haha.
    Snrt är det den 2a december :0)/ Linda (igen)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni har trevligt och att vi får se er på bild. ma

    SvaraRadera
  3. Linda, kul att du kommenterar :-) Jo det är väl så att vi missat Halloweenfirandet pga ålder... Låter som om ni kommer att ha full fart nästa helg! Grattis till din STORA tjej. Kram H

    SvaraRadera