fredag 23 juli 2010

Gotland

Vi är hemkomna efter härliga dagar på Gotland. Trots vår korta tid på ön har vi hunnit med en hel del. Vi har promenerat bland Visbys kullerstensgator, njutit av rosor, havsdoft, historiska byggnader, god mat på restaurang och sovit på charmigt familjehotell.

Vi har tillbringat många timmar på stranden vid Tofta, känt den vita finkorniga sanden mellan tårna och simmat i ljummet hav efterföljt av afterbeach. Samvaro med fina vänner och övernattning i stuga.

Igår hade vi en heldag på Kneippbyn. Vattenrutchkanor, Pippihus, karuseller och klättring. Trots det var nog jag tröttare än barnen innan vi kom därifrån. Vi avslutade dagen på stranden där vi grillade korv till middag, kvällsbadade och bara njöt av den svenska sommaren när den är som bäst!
Rosornas stad, otroligt charmigt!
Afterbeach i solskenet
Pippihuset var roligt att se! Agnes ville aldrig gå därifrån
Kvällsbesöket på stranden gav oss riktig Thailandskänsla

3 kommentarer:

  1. Så härligt och pappa Ersson är brun. ma

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det låter som Gotland - härligt! Fick mitt jobbschema och ska dit i tre dagar i början på aug. Typ veckan innan medeltidsveckan. U är sugen att haka men var det galet mycket folk?

    SvaraRadera
  3. Mamma, det var var riktig utlandskänsla! Johan lyckades t.o.m få färg utan att bränna sig! Kram

    Linda, vi var ju där Stockholmsveckan så mycket folk var det. Men det beror ju lite vad man ska göra, undviker man Kallis går det nog fint :-)

    SvaraRadera