onsdag 27 januari 2010

Dubbelt firande!

Igår firade Johan sin fodelsedag med en dyk och snorkeltur tillsammans med Janne, de andra papporna och de stora barnen. De hade det jatteharligt och hade sett massa fiskar och tom en liten haj. Hittade precis å och ö knappar!!

Sedan blev det bubbel, tack Ann och Per!, på vårt rum innan vi åkte till en mysig restaurang. Och plötsligt hander det. Den dar brunbranda 40 åringen går ner på kna framför mig. Och inför alla vanner och övriga gaster så friar han! Gissa om jag svarade ja!! Vi avslutade kvallen med att åka ut i en liten båt för att titta på eldflugor. En surrealistisk kansla att sitta i en roddbåt tillsammans med familj och vanner, det enda som lyste upp i nattmörkret var månen och vi var alldelens tysta för att inte skramma flugorna. Jag kande mig så otroligt lycklig och tacksam.

Den har resan kommer jag aldrig att glömma!


Finkladda barn och vuxna. Tjejerna hade shoppat nya klader kvallen till ara!


Tank att jag ar blivande fru Ersson nu!!

10 kommentarer:

  1. Darling, vi är så glada för er skull! Äntligen! Vi hade så gärna velat vara där med er, istället satt jag på jobbet alldeles nervös och pirrig och väntade på Johans sms :-)
    Ser redan fram emot bröllopet!

    Stora kramar till er alla
    /Ann

    SvaraRadera
  2. Tack hjartat! Det kandes nastan som om ni var med oss, tack för bubbel och för att du stöttat Johan i ringvalet! Stor Kram H

    SvaraRadera
  3. Grattis från oss här i snöiga Skelet!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis till frieriet, Johan ville nog känna sig gammal och förståndig innan han tog "mod till sig" så kul .Tacka tjejerna för kortet förstår att ni har det bra.Och föresten grattis på födelsedagen i efterskott.Kram Wiweca och Fred.

    SvaraRadera
  5. Tack för det spralliga kortet mormor morfar

    SvaraRadera
  6. Stort Grattis till blivande fru och blivande man! Roligt! Det måste ha varit en härlig överraskning, förstår att inte ett öga var torrt;-)Bra jobbat Johan! Hanna; Krama Johan lite extra och gratulera honom lite sent från oss! Kramar Fam Thalén

    SvaraRadera
  7. Grattis, grattis, grattis till er båda!!! Glada, vintersoliga hälsningar från fam Möller

    SvaraRadera
  8. gigantiskt. stort grattis!

    /andreas

    SvaraRadera
  9. Oj, oj, oj det här är stort!! GRATTIS till er <3 å till söta blivande brudnäbbarna =)
    Kramar!
    (Sundsvalls)Linda. En date i februari, haha?

    SvaraRadera
  10. Tack tack för alla grattis! Det känns som om det var på tiden efter 13 år ;-) Kram Hanna

    SvaraRadera