måndag 11 januari 2010

1000 saker

Känns som om jag inte kommer att fatta att vi ska ha tre veckors ledighet förrän vi verkligen sitter på en strand om ett par dagar. Just nu är det massor av saker som snurrar i huvudet så det går liksom inte få plats med faktum att vi åker på onsdag! Två nätter. En jobbdag.

Packning, massa jobb, möten, inköp, förberedelser här hemma innan avfärd, planering av Agnes kalas. Har haft huvudvärk i flera dagar nu... Men det ska bli såå härligt!

Ska försöka skriva iallafall ett inlägg i veckan, hoppas att det ska fungera att ladda upp lite bilder också, annars får jag lägga ut dem när vi kommer hem. Så, vi hörs om några dagar!

Kalasinbjudningarna är klara

5 kommentarer:

  1. Jättesöta! Ser såååå mycket fram emot lata dagar på en sandig strand.....iiiiiihhhh...snart där! Men vad ska vi göra av kvällarna, ingen jobbdator, ingen pysssellåda och inte heller några tvätthögar... :) God natt!

    SvaraRadera
  2. Ha en underbar semester! Kram Emma

    SvaraRadera
  3. ha en fin ferie til dere alle,kos dere masse
    fra mai-lise og farfar

    SvaraRadera
  4. Vi ses om några dagar på stranden då...känns konstigt att skriva så :)) försöker slå en pling ikväll om du har tid en stund, förstår att det är fullt upp nu. Jag har ju några extra dagar på mig att fixa och inte en massa möten och sånt. Men snart ligger vi på stranden och pyser, tjihooo!!! Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Tack Emma och Mai-Lise! Vi ser verkligen fram emot semestern!! Kram Hanna

    Paula och Jenny - Wiiiihoo vad vi kommer att ha det bra. Inga dunjackor och mössor, snart sitter vi med bikini och en drink på stranden ;-)

    SvaraRadera