söndag 6 december 2009

Svårsövd

Maja är inne i en period då hon har svårt att somna och sedan sover dåligt. Det är mycket tankar som snurrar i hennes lilla huvud. Hon kan inte riktigt beskriva vad, men det är läskiga saker som stör innan hon kan komma till ro, helst vill hon vara nära oss hela tiden och veta var vi är. Jobbigt för henne, hoppas att det går över snabbt. Hon är ju i vanliga fall inte den som är otrygg, vår fina, stora tjej.

2 kommentarer:

  1. Tja! Är det nåt särskilt som hänt eller insikten om jaget och omvärlden? O förändrades i våras efter en resa till Stockholm. Sedan dess vill han vara kring mig eller U om han kan. Det är omöjligt att lämna honom hemma själv någon minut. Inte sitta kvar i bilen om jag ska springa in och köpa en mjölk. Inte ens stå utanför dörren om jag bara ska springa in och hämta bilnyckeln. Han vill se mig. Kan ändå påstå att han är en trygg kille, men han funderar nog lite mer innan han gör saker, vilket jag bara välkomnar. För tidigare var det downhill med cykeln, drog iväg på egna turer runt kåge och hoppade i bassänger utan tvekan. Men man blir ju lite chockad när han vill hålla handen på stan......=)

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Nej inget särskilt vad vi vet... Bara en massa tankar. Känner igen din beskrivning, förut gick det lämna henne två min i bilen eller hemma men nu kan jag inte ens gå upp på övervåningen utan att få sällskap ;-)
    Spännande med köksrenovering! Prata med svägerskan, hon är ju bra på det där, samt känner till ert kök utan o innan. Får nog komma förbi er och inspektera nästa gång vi är i byn!

    SvaraRadera