lördag 5 december 2009

Marknad

Idag har vi besökt julmarknaden på Överjärva gård. Hantverk blandat med små matstånd och härlig doft från brända mandlar. Tjejerna red på hästar som hade jultäcken och tomteluva och vi fick njuta av skönsång från ett luciatåg. Riktig stämningshöjare inför julen, synd bara att det småregnade. Hade varit betydligt trevligare med lite snö!

2 kommentarer:

  1. hej! mysigt. Vi ska gå på sigtuna julmarknad imorgon och dansa runt granen, vilket Vilma ser fram emot väldigt mycket. Har varit och åkt skridskor idag och nu tyckte faktiskt bägge två att det var riktigt kul. Åker bägge era? Har vi lust kan vi ju åka en sväng nästa söndag när ni kommer eller så är vi bara hemma och julpysslar. Är det något särskilt du tänkt eller ska jag fixa lite vad jag tycker? Åh, jag vill åxå se trean, jag och Matte ska försöka få till en kväll innan jul men denna vecka är det två luciaspel och dansuppvisning men annars innan Thailand iallafall... bara en månad kvar snart :) Kram och hälsa alla och särskilt den söta discopinglan, Victor hade grön tuppkam på sitt disco, kör mer den coola stilen :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni slapp regn i Sigtuna. Agnes har inte åkt något denna säsong men hade inte hunnit knäcka koden i vintras.. Ser fram emot pysselsöndag, vad vi gör spelar ingen roll. bara vi ses :-) Kram H

    SvaraRadera