söndag 19 februari 2012

På resa

Vi befinner oss i underbara Thailand. För tillfället på Koh Samet.

Starten på resan blev väl inte riktigt som vi hade tänkt, konstaterad scharlakansfeber samma dag som avresan, det fortsatte sedan med att Maja kräktes i bussen från Bangkok och när vi kom fram för att ta båten till Koh Samet öppnade sig himlen. Väl framme på ön var vi helt genomdränkta, packningen var blöt och vi frös. Inte direkt det vi drömt om innan resan... Dag två vaknade vi till nytt spöregn, alla vi mötte sa att det inte regnat på flera månader innan vilket inte var vad man vill höra. Regnet lättade något på eftermiddagen så barnen badade ändå och vi kunde njuta av mat och ledighet trots allt.

Idag har det varit "normalt" Thailandsväder så vi har hängt på stranden hela dagen. Ljuvligt. Nu har vi ytterligare ett par dagar på denna vackra ö innan vi drar vidare till nästa destination. Hoppas kunna lägga upp lite bilder då, nu är det surf från mobilen som gäller!

2 kommentarer:

  1. Hej det var väl inte någon önske start på resan, huvudsaken är att Agnes repar sig, att bli blöt och frysa var heller inte något bra.Hoppas antibiotikan är den rätta. Majas kräk var det magsjuka eller åksjuka? Hoppas ni får en bättre fortsättning på resan. Kram Ma

    SvaraRadera
  2. hoppas att det bara blir bättre nu och Agnes
    piggnar på sig.Ta det lugnt tänk på att ni har sem
    Kram Wiweca.

    SvaraRadera