måndag 2 januari 2012

Sammanfattning 2011

Året i helhet: Inget utmärkande år i jämförelse med förra året, men det har varit ett fint år med mycket familjetid, social samvaro och roliga upplevelser.

Årets resa: Det har blivit en del resor även under 2011. Tjejresa till Wien, kompisresa till Åland, familjeresa till Grekland, bröllopsdags-resa till Rom, fjällresa och som vanligt resor till familjen. Alla härliga och minnesvärda på sitt sätt. Romresan får dock förstaplatsen då det varit ett drömresemål under flera år!

Årets projekt: Vi har inte haft något stort projekt utan mindre projekt i hem och trädgård. Och som alltid projekt Vardag, att få ihop allt praktiskt och ändå komma ihåg att leva i nuet. Tycker att vi har lyckats rätt bra!

Årets fest: 2011 blev 40-årsfesternas år. Det blev hela sex stycken sådana kalas. Trevligt såklart och skönt att se att man kan ha kul även när man fyller 40 ;-)

Årets plagg: Kläderna från House of Lola tar hem priset. De är mjuka och sköna men ända snygga. Jag har använt dem flitigt, både privat och på jobbet.

Årets inköp: Det har inte blivit några större inköp under året. Så inköpskategorin får representeras av flera mindre saker till hemmet, till exempel de önskade betongljusstakarna från Tove Adman, Azzaroskåpet till allt pyssel och fina inredningsdetaljer från Tine K.

Årets bok: Gillade David Nicholls "En dag" väldigt mycket. Även "Niceville" och Mari Jungsteds senaste, "Det fjärde offret" kommer med på årets topplista för bästa bok.

Årets film: Det är fortfarande dåligt med filmtittandet, både på bio och på dvd. Så ärligt talat kan jag inte komma på en enda film från året som varit minnesvärd. Hoppas att det blir mer filmtittande i år, det är något jag saknar.

Årets musik: Veronika Maggio och Adele är de som har spelats flitigast här hemma under 2011. När barnen fått välja är det Erik Saades Popular som gått varm.

Årets lycka: Barnen. Så klart. De är det allra bästa vi har! Våra fina tjejer har blivit så stora. Agnes fick börja skolan ett år tidigare vilket innebar att vi sedan i höstas inte har några dagisbarn längre! Känns overkligt men samtidigt skönt att de är större. Vi kan umgås och göra saker tillsammans på ett annat sätt nu, dela upplevelser och aktiviteter som vi alla uppskattar. De ger oss skratt och glädje varje dag och den gränslösa kärleken till dem får mitt hjärta att slå volter i bröstet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar