tisdag 7 augusti 2012

Att känna hösten i sig

Det känns nästan som att hösten redan är här. Rabatter och krukor har blommat över. Kvällarna är mörka och fuktiga och vi tänder ljus och myser inne. Med höstkänslan kommer också shoppingsuget, för butikerna har åter igen börjat fyllas med stickade tröjor och murriga färger.

Tyärr är det ju inte aktuellt med några större klädinköp för min del. Jag får försöka stå ut med mammakläderna ett antal veckor till och sedan kommer det nog mest bli t-shirt och mjukisbyxor de första veckorna hemma. Men titta kan man ju...

Och det finns ju annat att handla! Till exempel har H&M utökat sin Home-kollektion i höst, de har bland annat finfina saker till barnrummet och jag har sneglat lite på dessa fina påslakan.

Söt kudde till stortjejsrummet! Bilder från hm.com/se

Även Tine K home har fina höstnyheter, som denna bricka till exempel. Synd bara att det börjar bli ont om plats här hemma...

Även accessoarer går bra att handla trots stor mage och en till sjal från Beck Söndergaard vore väl trevligt att piffa upp gravidkläderna med! Så liiite höstshopping kommer det nog att bli trots allt!

Bild från country-dreams.se

2 kommentarer: