fredag 18 juni 2010

Bröllopsyra

Det kan väl inte har undgått någon att imorgon smäller det. Då får kronprinsessan sin prins Daniel. Det har varit galet mycket media och varenda reklammakare har försökt tjäna en extra slant med hjälp av brudparets bild eller anspelning på kommande vigsel. Nu, dagen innan bröllopet, har gator och torg utrymts, avspärrningar är uppsatta, kortegen har genrepat. Innerstaden är en enda pulserande väntan på det deras "ja". Kungsan är fylld med tält och artister och det är knappt att man tar sig från tunnelbanan till jobbet.

Visst, det lär vara det enda kronprinsessbröllop vi kommer uppleva men jag kommer definitivt att hålla mig hemma imorgon. Får stress-exem bara av tanken att trängas inne i stan med alla människor, skräcken att tappa bort barnen, stå en timme i kö för en glass och kanske få en liten liten glimt av spektaklet. Vi kommer nog att låta TVn stå på, kolla in lite klänningar. Kanske inspireras eller avskräckas inför vårt eget bröllop. En sak är iallafall säkert, det lär tack och lov inte bli lika stort hallaballo när det är dags för oss ;-)

1 kommentar:

  1. Aha såg nu att du klokt nog inte åker in imorgon. Jag kan som sagt komma in på måndag för då ska jag och Vilma vara lediga och Victor gå på fotbollsskola...så säg till bara :) men förstår att helger är enklare för dig. Kram

    SvaraRadera