måndag 19 april 2010

NY - Can we come?!

Nästa onsdag är vår New Yorkresa planerad att starta. Johans 40-års present från mig, en drömweekend tillsammans. Får se om den blir verklighet eller om en viss Isländs vulkan tänker sätta stopp för alltihop, vår resa är dessutom en tvåstegsraket där mormor och morfar först ska flyga hit för att barnvakta...

Hör om folk som är strandsatta i olika delar av världen och olika kreativa lösningar på hur man trots flygförbud tar sig hem till Sverige. Jag vill gärna åka till USA nästa vecka men jag vet inte om jag vill riskera att inte kunna komma hem igen, är inte speciellt sugen på att vara borta från barn och hem på obestämd tid. Så vi kan bara hoppas på att det snart är färdigrapporterat om askmoln och avstängda flygplatser.

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Är det med SAS/ Continental ni flyger med?
    Jag är ganska övertygad om att SAS inte skickar iväg passagerare de inte kan ta hem.
    Det finns passagerare som har väntetid till i mitten på maj för att få flyga hem.
    En bokning är en förutsättning men mycket kan hända tills dess. Lycka till! Det ska tydligen vara sommar i NY! Värmerekord i april!

    SvaraRadera
  2. Kan säga att norrlandstrafiken ser väldigt lovande ut. Vi körde första sft-turen igår efter uppehållet. Tydligen är en askfront på väg över västkusten.

    SvaraRadera
  3. Vi har bokat med BA... Vi håller tummarna, kan ju se oss i Central Park, i solen, med ett glas vin - hoppas hoppas!
    Tack för inrikesstatusen, det borde vara den lätta biten.
    Kram H

    SvaraRadera
  4. Hej! BA, går det via Heathrow/Gatwick/Stansted/Luton?
    Arlanda stängde i går kväll och det ser väldigt hoppfullt för er om molnet går norr. Men det är bra att skicka ner mormor i god tid, all trafik här i norr är nu cancellerad.
    Hoppas hoppas ni får er iväg.

    Lycka till!

    SvaraRadera