söndag 8 juni 2014

Att summera ännu en långhelg

I fredags firade vi både nationaldag och två fina som fyllt 11 år. Åt grillade hamburgare och rabarberpaj på solig altan hos vänner och sedan gemensam picknick med ca 35000 andra i Sundbyberg! Vi pratade, lyssnade på Yohio och Alcazar, åt jordgubbar och viftade med svenska flaggan. Precis som det ska vara på nationaldagen. Vi fick sällskap med oss hem och njöt av fortsatt umgänge och hämtmat.



 
  

 Igår packade vi våra väskor och åkte på semester - till Stockholm! Efter både buss, T-bane och spårvagnstur hamnade vi på Gröna Lund. Där gjorde vi en heldag med fina grannar. När värsta åksuget var stillat och vi var gladrusiga efter en rolig, intensiv dag, tog vi färjan över till Söder. Där checkade vi in på hotell och bytte om för ett restaurangbesök. Det var en skön kväll med överfulla uteserveringar och just där och då kändes det nästan som vi befann oss utomlands. Vi avslutade kvällen i hotellbaren där barnen hade en hel scen för sig själva. Och efter vi checkat ut idag efter en dignande hotellfrukost konstaterade vi att semestra i sin egen vackra stad var precis lika bra som att resa bort, om inte bättre - man slipper ju all restid!
 
 
Jag avslutar en rakt igenom toppenhelg med att njuta av grönskan från hängmattan. Och jag känner mig än en gång otroligt lyckligt lottad ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar