tisdag 3 juli 2012

Att längta

I år har jag inte längtat speciellt mycket efter semester. Det beror nog till stor del på att vädret har varit som det har varit och att hela sommarkänslan uteblivit i juni. Men idag slog den till, längtan efter lata dagar och semester! På väg till jobbet värmde solen mot ansiktet och jag kunde cykla i kortärmat med ljumma vindar mot huden. Det tog för första gången emot att måsta gå in på kontoret. Att inte få tillbringa dagen utomhus.

Men längtan känns ok för nu är det bara två dagar kvar, sedan väntar drygt fyra lediga veckor! I övermorgon får jag krama mina barn igen och då har vi all tid i världen att bara vara tillsammans. Njuta av att kunna göra vad vill. Härligt!

Ikväll väntar trevlig tjejmiddag och imorgon packning och mys med maken. Så det känns faktiskt helt ok med lite längtan!

2 kommentarer:

  1. Välkommen till flottis är på väg dit nu första sem. dagen.Vi får låna Lovis och Svante så det blir lite som kollo 4 vuxna 4 barn.Vädret är helt ok så vi får hoppas att det håller i sig över helgen hälsa maken kram Wiweca.

    SvaraRadera
  2. Härligt! Vi ses snart :-)
    Kram

    SvaraRadera